Contact

Neem gerust contact op met ons voor vragen en twijfels.

We hebben maar een paar uur nodig!

Twijfel over welk pakket je moet kiezen?

Stuur dan je logo op via het formulier.

Wij geven je binnen 24 uur antwoord.

Socials:

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Lukt het uploaden niet? Stuur de bestanden dan apart via wetransfer.com naar hallo [@] vectorgalaxy.be

We gaan graag met je in gesprek

Contacteer ons via onderstaande kanalen.

Adres

Tessenderloseweg 65
3290 Diest, Belgium

Veelgestelde Vragen

Vectorafbeeldingen bestaan ​​uit geometrische lijnen, vormen, punten en krommingen. Dit betekent dat er geen stippen of pixels in zitten, dus er zijn geen problemen met het vergroten van de afbeelding. Vectorafbeeldingen behouden hun kwaliteit, ongeacht de grootte. De meest voorkomende vector bestandsformaten zijn EPS, SVG, PDF, DXF en AI.

Een vector bestand is een digitale lijntekening. Dat betekent dat je de afbeelding oneindig kunt vergroten zonder kwaliteitverlies!

Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een logo op een groot spandoek of reclamebord wilt laten drukken. Maar ook voor het bedrukken van kleding of om een auto te beletteren is een vector bestand nodig omdat de machines die de drukker of beletteraar gebruikt deze kan snijden. Een pixel bestand zoals jpg, gif, png, bmp etc. kan je niet onbeperkt vergroten omdat de afbeelding dan niet meer scherp is.

Vectorafbeeldingen zijn belangrijk voor elke professional die met afbeeldingen, schetsen of tekeningen werkt. De meest voorkomende professionals die vectorafbeeldingen gebruiken zijn grafisch ontwerpers, drukkers en architecten. Architecten en lasergraveurs hebben CAD-software nodig om hun technische tekeningen te verwerken. De gemakkelijkste en snelste manier om CAD-bestandsindelingen te krijgen is door simpelweg te converteren van gevectoriseerde bestanden.

Kortom, alle professionals die zich bezighouden met gedrukte afbeeldingen hebben afbeeldingen van de beste kwaliteit nodig die ze kunnen krijgen. Dat zijn onder meer zeefdrukkers, digitale printers of makers van reclameborden. Als ze rasterafbeeldingen afdrukken is het resultaat vage, vervormde afbeeldingen die er niet aantrekkelijk uitzien. Vectorafbeeldingen zijn zuiver en produceren resultaten van hoge kwaliteit.

We kunnen jpg, jpeg, png, gif, bmp, pdf, eps, ai, svg, tiff, doc en docx bestanden omzetten naar vector.

Geen probleem. Stuur ons een berichtje naar hallo@vectorgalaxy.be dan helpen wij jou graag verder! (met een interessante deal natuurlijk)

Ben je de digitale bestanden voor je bedrijfsgraphics kwijt? Onze online vectorservice kan u helpen uw logo of bedrijfsillustratie van foto’s te herstellen! Neem gewoon een foto van uw mok, t-shirt, visitekaartje of andere gedrukte media en we zullen uw afbeelding opnieuw tekenen in een vectorformaat met hoge resolutie, klaar om af te drukken of op internet te gebruiken.

Of wil je misschien een mooie foto van je geliefde of huisdier vergroten in je huiskamer? Onze online vector service helpt je hierbij. Wij kunnen een foto omzetten naar vector zodat het portret vergroot kan worden naar elk gewenst formaat. We kunnen uw portret omzetten in een zwart-witillustratie die geschikt is om te graveren of in een kleurenafbeelding die geweldig is voor een webavatar of ingelijste foto.

Helaas kunnen we niet garanderen dat we elke foto die we van onze klanten krijgen kunnen omzetten naar vector. Het ligt aan de foto hoe specifiek we de foto kunnen natekenen. Het gebruikelijke probleem dat we tegenkomen is dat een foto erg slecht is genomen of vanuit een rare hoek is genomen. We hebben rechte foto’s nodig die bij goed licht zijn gemaakt, zodat we alle details van de foto kunnen zien. Ook mag de foto niet te klein of wazig zijn, omdat de ontwerper alle details moet zien om de afbeelding zonder problemen opnieuw te kunnen tekenen. Ten slotte moet u zich ervan bewust zijn dat we niet in staat zijn om realistische objecten met volledige getrouwheid te vectoriseren. Er zal ook enige vermindering van details zijn.

Veel mensen hebben geweldige ideeën en zouden graag hun eigen logo willen maken, in plaats van het door een reclamebureau te laten doen, maar ze missen de tools of vaardigheden om het zelf goed te doen. Onze vector service kan u helpen uw handgetekend logo om te zetten naar digitaal formaat.

Je handgetekend logo omzetten naar vector is een geweldige manier om jouw onvolmaakte logo of illustratie op papier om te zetten in een verbluffende digitale vorm. Het mooie van het omzetten van een schets naar een vectorbestand is dat het kan worden vergroot of verkleind tot elk formaat zonder de oorspronkelijke aantrekkingskracht van de handgetekende afbeelding te verliezen! De mogelijkheid om het formaat van de afbeelding te wijzigen maakt de afbeelding bruikbaarder.

EPS is een afkorting voor Encapsulated PostScript. Het is in 1992 door Adobe gemaakt. Het is een document dat opgebouwd is uit vlakken en/of lijnen. Deze vlakken kunnen vergroot en verkleind worden zonder dat ze veranderen. Dit soort bestanden worden ook wel vector bestanden genoemd.

Bij een JPG bestand ontstaan er blokjes (pixels) bij het vergroten. Het logo wordt onscherp. En het is zo niet bruikbaar om op een banner of andere grote reclamedrager te plaatsen.

Wij zetten het logo om met Adobe Illustrator (AI bestand). Met de pen tool wordt het logo precies overgetrokken en de juiste lettertypes worden erbij geplaatst en deze worden omgezet naar contouren (vector vlakken).

Het logo kan geëxporteerd worden naar een EPS, PDF en SVG bestand. Deze bestandstypen ondersteunen allemaal vector. EPS en PDF bestanden worden meestal gebruikt voor drukwerk. Het SVG bestand wordt gebruikt voor websites. Ook hier geldt dat het logo op alle browsers en beeldschermen mooi strak is, dus geen pixelvorming.

Raster is het type afbeelding dat bestaat uit veel kleine vierkanten of stippen die gewoonlijk pixels worden genoemd. Pixels zijn de kleinste eenheden van digitale afbeeldingen die op een scherm kunnen worden weergegeven, zoals lcd-schermen, tv’s en mobiele telefoons. De meeste mensen zijn gewend om met rasterafbeeldingen om te gaan, omdat dit de afbeeldingen zijn die worden geproduceerd wanneer u een afbeelding naar uw computer scant of een foto maakt met uw digitale camera. Enkele bestandsformaten waarin rasterafbeeldingen voorkomen zijn degene die je waarschijnlijk al eerder hebt gezien zoals JPEG, GIF, PNG, TIFF, BMP, enzovoort.

Een afbeelding omzetten naar vector is in feite het proces van op pixel gebaseerde afbeeldingen die vervagen, pixeleren en kwaliteit verliezen na vergroting omzetten in vectorafbeeldingen, die gebaseerd zijn op wiskundige objecten en naar elk formaat geschaald kunnen worden zonder kwaliteitsverlies.

Er zijn twee keuzes om dit te doen. Je kan ofwel een geautomatiseerde conversiesoftware gebruiken die je middelmatige resultaten geeft, of je kan de afbeelding handmatig opnieuw in vector tekenen met vector grafische software. Deze software is echter niet gemakkelijk te gebruiken en vereist een professional die weet wat hij moet doen en hoe hij de software moet gebruiken.

De meest voorkomende reden is dat het een bitmaplogo is waarvan de grootte één, twee of meerdere keren gewijzigd is. Hoewel bitmaplogo’s scherp kunnen zijn vermindert de kwaliteit aanzienlijk wanneer ze vergroot worden. Voor een scherp logo dat problemen met pixelvorming en wazigheid vermijdt moet je het logo omzetten naar vector.

Standaard maken we de vector EPS, AI en PDF bestanden op in CMYK kleuren. De JPG en PNG bestanden in het RGB kleurenpallet.

Ja, dat kan. We kunnen zelf de PMS kleuren toekennen of dit doen aan de hand van de PMS kleuren die je hebt aangeleverd. Voor het opmaken in PMS kleuren rekenen we geen extra kosten.

Stuur je afbeelding even naar ons toe via bovenstaand contactformulier. Dan kijken we of je logo omgezet kan worden naar vector. Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

Enkele Voorbeelden
Van Onze Klanten

Onze grafisch professionals hebben veel ervaring in het omzetten van afbeeldingen naar vector bestanden en weten precies wat er nodig is om het beste resultaat te behalen. Zo kun je erop vertrouwen dat je bestelling in goede handen is.